Majors 2000
Activitats per a la gent gran


octubre novembre desembre
L'any 2000 va néixer aquesta iniciativa dirigida a la gent gran, als jubilats, als avis. El grup de pares que va iniciar aquesta activitat va veure en el seu moment la problemàtica que pateix la gent jubilada:

* Un cop acabada la seva època professional es senten inútils i s'avorreixen.
* La societat no els valora en la seva justa mesura.
* Molts cops maten el temps en el silló, veuen molta televisió i potser dins de la família no són valorats com caldria.


Vàrem pensar què podíem fer per a ells. Com que les activitats dirigides als nois ocupen totes les tardes de la setmana, podríem disposar dels matins per a la gent gran.

Així doncs, des de l'any 2000 està funcionant tots els dimarts des de les 11.30 h fins les 13 h una activitat formativa i cultural per a la gent gran.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és que els nostres amics se sentin estimats i respectats, que tinguin el cap ben despert i ocupat en activitats creatives, que amb els seus amics i sobretot en la família ajudin amb la seva experiència. En definitiva, que no deixin de formar-se, de créixer humanament.

En aquestes activitats formatives hem buscat la col·laboració de persones qualificades: metges que ens aconsellen sobre la salut (com cuidar el cos), filòsofs que ens parlen sobre la vida i el comportament humans; hem tingut poetes, músics i professionals de l'art, de la història, de la religió.

Organitzem sessions de cinema i tertúlies, taules rodones on tothom hi pot dir la seva, visites culturals a museus i altres llocs d'interès. Fem un romiatge el mes de maig a algun santuari dedicar a la Mare de Déu.

A través d'aquestes activitats fomentem l'amistat amb tohom perquè ningú se senti sol, sobretot amb aquelles persones que viuen soles o són vídues. Estem oberts als vostres suggeriments i per això us deixem els telèfons de contacte següents:

Club Juvenil Obenc: 93 399 75 56
Jaume Riera: 654 38 56 56
Manel Ortiz: 650 30 05 02
Santi Prat: 617 41 86 30© Club Obenc | progrés 9, 08912 badalona | tel. 93 383 11 33 | info@obenc.org | classic.obenc.org