Excursió al Montseny
diumenge 21 d'abril de 2019

Aquesta excursió familiar ens acosta als paratges naturals del Montseny. Una espectacular vista de les agudes des del Turó de Morou ens farà gaudir de la natura en estat més pur. El punt més alt d'aquesta excursió està a 1.303 m sobre el nivell del mar, en l'anomenat Turó de Morou.

Horari
Sortirem del Club a les 10 del matí.
Tornarem al Club a les 6 de la tarda.

Material
Cal que duguis una motxilla petita amb l'esmorzar i el dinar, un barret pel sol, una cantimplora, roba d'abric i calçat adequat.

L'excursió
Un passeig d'un parell d'hores (5.500 m) entre els faigs i els castanyers del Montseny ens porta fins a l'empedrat de Morou, un turó des del qual podrem gaudir d'unes fantàstiques vistes de la vall de Santa Fe i els cims que l'envolten -el turó de l'Home, les Agudes i la serralada de Marina- i el vallès.

Amb un itinerari circular que comença i acaba al mateix punt (Santa Fe del Montseny) i passa per camins amples, està totalment senyalitzat amb fites de color taronja de la Diputació de Barcelona, que també informa detalladament del recorregut a seguir, pas a pas, en el seu web dels itineraris senyalitzats del Parc Natural del Montseny. Al Centre d'Interpretació de la Natura de Can Casades (Santa Fe del Montseny) veurem l'audiovisual de les quatre estacions al Parc Natural.

Molt cordialment,
Lluís Revilla
Coordinador d'Activitats


© Club Obenc | progrés 9, 08912 badalona | tel. 93 383 11 33 | info@obenc.org | classic.obenc.org