Objectius

Objectius

El Club Obenc va néixer amb l'únic objectiu d'ajudar els pares en la seva tasca educadora.

Els pares que vam promoure Obenc pretenem que els nostres fills, al sortir de l'escola, en el seu temps de lleure, disposin d'un lloc apropiat per al sa i merescut esbarjo, mitjançant activitats creatives i culturals que ells mateixos escolleixen d'acord amb les seves aptituds i aficions.

És molt atractiu i didàctic aprendre aquestes activitats: biologia, aeromodelisme, electrònica, informàtica, guitarra, art, anglès, multimèdia, esport, maquetisme, premsa... Totes aquestes activitats es van oferint al llarg del curs acadèmic segons l'interès que mostrin els nens per participar-hi. Estan dirigides per joves professionals assistits d'una gran vocació de servei als altres.

A més, el Club ofereix un ambient formatiu i uns serveis com són el tutor personal i l'assistència espiritual d'un mossèn per a atendre els pares i els nens que ho sol·licitin. Aquesta formació es complementa amb xerrades sobre virtuts humanes i cristianes, el repàs del catecisme, oracions bàsiques...

El Club no substitueix en cap cas el dret i el deure dels pares en la formació dels seus fills, però sí presta una ajuda inestimable en aquesta formació, posant a la seva disposició el coneixement que es té dels seus fills recolçant, aportant iniciatives i criteris educatius.

Els pares que creguin que el Club és el lloc on poder "aparcar" una estona els fills o que no mostren interés en responsabilitzar-se molt de prop en la formació dels fills i la seva pròpia, no han entès què és Obenc.

Per realitzar més eficaçment la seva tasca educativa, el Club organitza programes d'orientació familiar, xerrades-col·loqui, cine-fòrums, debats, excursions familiars, etc. Són activitats obertes a les famílies i que pretenen alimentar una actitud de responsabilitat educativa i oferir un material formatiu al seu abast.

El Club és una iniciativa de pares i per tant aquests dipositen la seva confiança en l'equip de monitors i tutors, establint-se una relació molt estreta entre les dues parts.

© Club Obenc | progrés 9, 08912 badalona | tel. 93 383 11 33 | info@obenc.org | classic.obenc.org