saps què és un Obenc? >>

El Club Obenc

El Club Obenc va néixer l'any 1971 a la nostra ciutat gràcies a la iniciativa d'un grup de famílies interessades en oferir als seus fills una formació integral en el temps de lleure.

La primera seu del Club va ser a la Plaça Sant Sebastià, darrera de l'actual Hospital de Badalona. La casa tenia un ambient especial amb el típic badiu badaloní on els nens podien fer l'indi amb els monitors. Després ens vàrem traslladar al carrer Ausiàs March, al costat del pavelló antic de "la Penya". Més endavant, en créixer el Club, vàrem deixar aquesta seu per traslladar-nos al carrer Sant Francesc d'Assís. També era una casa típica, amb el seu badiu. Amb els anys vàrem pensar en tenir una seu definitiva en un edifici de nova construcció. Així, després de dos anys d'obres entràvem a la nova seu del carrer Progrés número 9 a principis de 1991.


El Club Obenc és una entitat sense ànim de lucre que promou activitats formatives i d'esbarjo per a nens i joves, de 9 anys en endavant, tot col·laborant amb les famílies en la tasca de l'educació dels fills.

Cada tarda, a Obenc s'hi pot estudiar, fer esport, activitats de lleure, guitarra, anglès, titelles, teatre, aeromodelisme, etc., amb l'ajut de monitors amb experiència i dedicació. Els caps de setmana i per vacances hi ha sortides, excursions, campionats esportius... I també activitats pensades per a tota la família. [calendari d'activitats]


 

El Club Obenc, a més, ofereix formació cristiana a tots els qui ho desitgen. Aquesta formació està encomanada a la Prelatura de l'Opus Dei, pertanyent a l'Església Catòlica.

Un dels objectius d'Obenc és fomentar els hàbits d'estudi seriós en els joves, juntament amb els valors de la convivència i de la solidaritat.


© Club Obenc | progrés 9, 08912 badalona | tel. 93 383 11 33 | info@obenc.org | classic.obenc.org